Acasă › Instrumente GDPR › Dreptul la ștergerea datelor
GDPR
Dreptul la ștergerea datelor
Folosiți această opțiune dacă doriți să ștergeți toate datele personale despre dumneavoastră din sistemul nostru. Vă rugăm să rețineți că această procedură șterge contul de utilizator și toate datele stocate despre dumneavoastră, astfel încât nu vă veți mai putea autentifica.
