Főoldal › GDPR eszköztár › A felejtés joga
GDPR
A felejtés joga
Használja ezt a lehetőséget, ha törölni szeretné az összes Önről szóló személyes adatot a rendszerünkből. Ne feledje, ez az eljárás törli a felhasználói fiókot és minden Önről tárolt adatot, így nem lesz képes többé bejelentkezni.
