Menü
Menü
Kosaram

Nagykereskedésként magánszemélyeket sajnos nem áll módunkban kiszolgálni.

NONOX világ

Dodanya
Dodanya
Mire való a dodanya, vagy más néven szegecsanya?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis
rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges előfúrás meghatározásához
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges
előfúrás meghatározásához
20 okt. Betonragasztók
0 562
Betonragasztók P-NEX és V-NEX A P jelölés poliészterre, míg a V vinilészterre utal. Mindkét betonragasztó alkalmazása egyszerű, nagy szilárdságú dűbel/tiplimentes kötést biztosít szilárd építőanyagok..
04 okt. Csőbilincs
0 195
Tudja, mi a különbség a hagyományos és az ipari csőbilincsek között?"A csőbilincs az csőbilincs" - vagy mégsem?! A régi, jól ismert, horganyzott csőbilincsek, amelyek az általános fűtés, a gáz és vízv..
15 aug. Betekintés a fába
Menet - Trend Kft. 0 652
Betekintés a fába, avagy csavarozás biztonsággal, gyorsan, rozsdamentesenA fa szárad, vetemedik, reped, néha átnedvesedik, változik és mozog. Nem bosszantó ez néha, ha dolgozni akarunk vele, vagy ha m..
12 júl. A popszegecs tömörített története
Menet - Trend Kft. 0 552
A popszegecs tömörített történeteHol szorulnánk rá nagy valószínűséggel „valamiféle popszegecsekre”, ha kéne egy gyors és frappáns megoldás, és nem jöhetne szóba semmiféle csavarozás vagy hagyományos ..
12 júl. Hasznos tanácsok a rozsdamentesség megőrzéséhez
Menet - Trend Kft. 0 440
Hasznos tanácsok a rozsdamentesség megőrzéséhezLátszólag ellentmondásos témát feszegetünk most, hiszen, hogy is lehetne valamit rozsdamentesnek nevezni, ami hajlamos rá, hogy megrozsdásodjon?! Erre vá..
20 jún. A vitorlázás egy szerelmesének (érdekes) története
0 298
A vitorlázás egy szerelmesének (érdekes) történeteavagy mi köze a Menet-Trend-nek a vitorlázáshoz? Riport Perényi Péter úrral Honnan jött a vitorlázás szeretete? Soproni lévén, közel volt a Fertő-..
20 jún. Interjú egy jókedvű asztalosmesterrel
Menet - Trend Kft. 0 334
Interjú egy jókedvű asztalosmesterrelEgy 50 éves tradícióval rendelkező, magyar asztalos dinasztia tagja vagyok. Értem és szeretem a szakmámat. Legutóbb egy budai családi házhoz rendeltek..
27 ápr. Mit is takar a NONOX márkanév?
Menet - Trend Kft. 0 1071
A NONOX szó jelentése: NON: nem; OX: oxidáció. A mozaikszó jelentése tehát az “inox”-hoz hasonlóan, nem oxidálódó, azaz rozsdamentes vagy korrózióálló. Ezért van, hogy a NONOX védjegyhez tartozik még ..
15 dec. NONOX VILÁG – 2022.12.
Menet - Trend Kft. 1 1171
..
20 szept. Amit egy csavarnak az anyákról tudni érdemes
Menet - Trend Kft. 0 2415
Az „anya csak egy van” állítás műszakilag megalapozatlan – ezzel kapcsolatosan tárgyi bizonyítékokkal is rendelkezünk: a Földön a hatlapú anya egy alapvető formai elem, amely az életünk minden terület..
20 júl. Annyi mindent nem szereltem még
Menet - Trend Kft. 0 1764
Mindent jól megszereltünk már cikkeinkkel, de igazán szépet nem szereltünk még - pedig NONOX kötőelemekkel lehet azt is - ezt fogjuk most kicsit körül járni.A NONOX kötőelemek nagy előnyei közé tartoz..
19 júl. Összerágódás elleni szerelőpaszta
Menet - Trend Kft. 0 1743
Rozsdamentes csavarok összerágódása: NEM anyaghiba! NEM korrózió okozza! NEM gyakori jelenség, de előfordulhat! A rozsdamentes és saválló acél egyik jellemző tulajdonsága a menetek „össz..
16 máj. ÚJGENERÁCIÓS NONOX FACSAVAROK - TERASZOKHOZ, FAHÁZAKHOZ, JÁTSZÓTEREKHEZ, SZAUNÁKHOZ, USZODÁKHOZ
Menet - Trend Kft. 0 1770
017505PZErősített-, süllyesztettfejű, pozidrive kereszthornyos, hegyesvégű forgácslapcsavar, rozsdamentes, A2/A4 tövig- és részmenetes változatbanFelahasználási ajánlások: bel- és kültérre, forgácslap..
15 dec. NONOX világ – 2021.12.
Menet - Trend Kft. 0 1299
..
14 júl. 20 pont, amit be kell tartani az ausztenites (rozsdamentes és saválló) csavarok összerágódásának megelőzéséhez
Menet - Trend Kft. 0 2868
A rozsdamentes csavarok összerágódását nem anyaghiba okozza, hanem mechanikus rendellenességek és/vagy a szerelési technológia be nem tartása. Hogy mi is ez a technológia azt itt pontokba szedv..
Tételek: 1 - 15 / 75 (5 oldal)