Menü
Menü
Kosaram

Nagykereskedésként magánszemélyeket sajnos nem áll módunkban kiszolgálni.

NONOX világ

Dodanya
Dodanya
Mire való a dodanya, vagy más néven szegecsanya?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis
rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges előfúrás meghatározásához
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges
előfúrás meghatározásához
16 febr. Katalógus
Menet - Trend Kft. 0 1542
Online katalógusaink a webáruházunkban ingyenes regisztráció és belépés után érhetők el.Először kattintson ide a regisztrációhoz/belépéshez,majd a shop főmenüben a katalógusok gombra azok megtekintésé..
01 febr. A szennyvíz soha nem áll meg
Menet - Trend Kft. 0 5863
"A szennyvíz soha nem áll meg" - avagy szennyvízkezelés mesterfokonEgy, az ipari, illetve kommunális szennyvíztisztító rendszerek tervezésével, gyártásával és beüzemelésével foglalkozó partnerünknél, ..
15 dec. NONOX VILÁG – 2023.12
Menet - Trend Kft. 0 1281
..
20 okt. Betonragasztók
0 1780
Betonragasztók P-NEX és V-NEX A P jelölés poliészterre, míg a V vinilészterre utal. Mindkét betonragasztó alkalmazása egyszerű, nagy szilárdságú dűbel/tiplimentes kötést biztosít szilárd építőanyagok..
04 okt. Csőbilincs
0 1023
Tudja, mi a különbség a hagyományos és az ipari csőbilincsek között?"A csőbilincs az csőbilincs" - vagy mégsem?! A régi, jól ismert, horganyzott csőbilincsek, amelyek az általános fűtés, a gáz és vízv..
20 szept. Amit egy csavarnak az anyákról tudni illik
Menet - Trend Kft. 0 3331
Az „anya csak egy van” állítás műszakilag megalapozatlan – ezzel kapcsolatosan tárgyi bizonyítékokkal is rendelkezünk: a Földön a hatlapú anya egy alapvető formai elem, amely az életünk minden terület..
15 aug. Betekintés a fába
Menet - Trend Kft. 0 1519
Betekintés a fába, avagy csavarozás biztonsággal, gyorsan, rozsdamentesenA fa szárad, vetemedik, reped, néha átnedvesedik, változik és mozog. Nem bosszantó ez néha, ha dolgozni akarunk vele, vagy ha m..
12 júl. A popszegecs tömörített története
Menet - Trend Kft. 0 1266
A popszegecs tömörített történeteHol szorulnánk rá nagy valószínűséggel „valamiféle popszegecsekre”, ha kéne egy gyors és frappáns megoldás, és nem jöhetne szóba semmiféle csavarozás vagy hagyományos ..
12 júl. Hasznos tanácsok a rozsdamentesség megőrzéséhez
Menet - Trend Kft. 0 1059
Hasznos tanácsok a rozsdamentesség megőrzéséhezLátszólag ellentmondásos témát feszegetünk most, hiszen, hogy is lehetne valamit rozsdamentesnek nevezni, ami hajlamos rá, hogy megrozsdásodjon?! Erre vá..
20 jún. A vitorlázás egy szerelmesének (érdekes) története
0 740
A vitorlázás egy szerelmesének (érdekes) történeteavagy mi köze a Menet-Trend-nek a vitorlázáshoz? Beszámoló egy kedves ügyfelünktőlHonnan jött a vitorlázás szeretete? Soproni lévén, közel volt a Fer..
20 jún. Interjú egy jókedvű asztalosmesterrel
Menet - Trend Kft. 0 649
Interjú egy jókedvű asztalosmesterrelEgy 50 éves tradícióval rendelkező, magyar asztalos dinasztia tagja vagyok. Értem és szeretem a szakmámat. Legutóbb egy budai családi házhoz rendeltek..
15 dec. NONOX VILÁG – 2022.12.
Menet - Trend Kft. 1 1446
..
16 máj. ÚJGENERÁCIÓS NONOX FACSAVAROK - TERASZOKHOZ, FAHÁZAKHOZ, JÁTSZÓTEREKHEZ, SZAUNÁKHOZ, USZODÁKHOZ
Menet - Trend Kft. 0 2136
017505PZErősített-, süllyesztettfejű, pozidrive kereszthornyos, hegyesvégű forgácslapcsavar, rozsdamentes, A2/A4 tövig- és részmenetes változatbanFelahasználási ajánlások: bel- és kültérre, forgácslap..
03 febr. Csavarbiztosítás: életbiztosítás
Menet - Trend Kft. 0 1360
Alkatrészeink összeszereléséhez azért használunk csavarkötéseket, mert úgy óhajtjuk a dolgokat összerakni, hogy azok stabilak, később mégis kényelmesen szétszerelhetők legyenek. Azt viszont nagyon n..
20 jan. Annyi mindent nem szereltem még
Menet - Trend Kft. 0 1979
Mindent jól megszereltünk már cikkeinkkel, de igazán szépet nem szereltünk még - pedig NONOX kötőelemekkel lehet azt is - ezt fogjuk most kicsit körül járni.A NONOX kötőelemek nagy előnyei közé tartoz..
Tételek: 1 - 15 / 78 (6 oldal)