Menü
Kosaram

NONOX világ

Dodanya
Dodanya
Mire való a dodanya, vagy más néven szegecsanya?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis
rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges előfúrás meghatározásához
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges
előfúrás meghatározásához
14 Jul 20 pont, amit be kell tartani az ausztenites (rozsdamentes és saválló) csavarok összerágódásának megelőzéséhez
Menet - Trend 0 445
A rozsdamentes csavarok összerágódását nem anyaghiba okozza, hanem mechanikus rendellenességek és/vagy a szerelési technológia be nem tartása. Hogy mi is ez a technológia azt itt pontokba szedv..
13 Jul Hogyan kerülhetjük el a rozsdamentes acél kötőelemek összerágódását
Menet - Trend 0 333
Rozsdamentes acél csavarkötések esetén az érdes felületek összerágódása még ma is okozhat nekünk problémákat. Nem ritkán feltételezik a jelenségről, hogy korrózió okozza, ezzel szemben, többnyire má..
12 Jul Rozsdamentes csavarok összerágódása
Menet - Trend 0 340
NEM anyaghiba! NEM korrózió okozza! NEM gyakori jelenség, de előfordulhat!A rozsdamentes és saválló acél egyik jellemző tulajdonsága a menetek „összerágódása” a felhasználás során. Ez nem tév..
09 Mar WEH® szelepmegoldások
Menet - Trend 0 148
A WEH® széles termékválasztékot kínál mind általános-, mind speciális felhasználású visszacsapó szelepekből:Folyékony- és gáz halmazállapotú közeg Széles anyag- és csatlakozóprofil választ..
08 Mar Csúcsminőségű tömítéseket érdemel
Menet - Trend 0 148
Ahogy csúcsteljesítményű gépbe, csúcsminőségű olaj, úgy csúcsteljesítményű gyorscsatlakozóba, csúcsminőségű tömítés dukál.A WEH fejlesztőmérnökei úgy tervezik meg a WEH gyorscsatlakozókat, hogy..
07 Mar WEH® hűtőipari gyorscsatlakozók
Menet - Trend 0 143
HŰTÉS- ÉS KLÍMATECHNIKA Minek vesződni a csavarozgatással? Csatlakozás egyetlen mozdulattal! A WEH® széles termékválasztékot kínál hűtőberendezések biztonságos és hatékony töltésére, ..
04 Mar Rondamentes békazárak
Menet - Trend 0 169
Modern emberek vagyunk. Szeretjük a gyors, egyszerű és nagyszerű megoldásokat. Ki akar itt ma már fűzögetni, csavarozgatni, ha nem muszáj? Szeretjük hallani az a kis fémes kattanást, hogy “sitty-sut..
03 Mar NONOX sodronyszerelvények
Menet - Trend 0 427
NONOX sodronyszerelvényekEbben a cikkünkben a NONOX sodronyszerelvények választékát segítünk áttekinteni azoknak, akik úgy döntenek, szerkezeti, vagy díszítő építészeti elemként sodronyokat s..
02 Mar Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Menet - Trend 0 174
Mi történik flexelés közben?A sarokcsiszoló magas 6.600 vagy 11.000 ford/perc fordulatszámon forgatja a vágótárcsát. Amikor a gyorsan forgó szerszám a munkadarabhoz ér a fellépő súrlódás követke..
01 Mar Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Menet - Trend 0 555
Kobaltos fúrószárak használataAlapszabály, hogy a forgácsleválasztás csak akkor lehetséges, ha a szerszám anyaga keményebb, mint a munkadarabé. Ebből következik, hogy minél keményebb anyagot sz..
28 Feb Hűséges Metabo kéziszerszám
Menet - Trend 0 69
Az idén 90 éves Metabo egy innovatív vállalat, ami évről-évre kutat, fejleszt, kísérletez annak érdekében, hogy szerszámai erősebbek, tartósabbak, megbízhatóbbak legyenek. A tervezésnél elsődleges..
27 Feb Fúrógépek a XXI. századból
Menet - Trend 0 51
A huszadik század elején fúrót főleg a famegmunkáláshoz használtak. Ezek a szerszámok vasból készültek, és kézi erővel működtek. A felépítésük igen egyszerű volt: egy fúrószár, ami egy hurokban, v..
26 Feb Mit remélhet egy jó fúrószártól?
Menet - Trend 0 54
Nézzünk például egy kalapácsfúrót. Aki félévente egyszer fúr két lyukat egy új polcnak, annak évekig kitart egy egyszerű, olcsó, “no name” fúrószár is. De mit használjon, aki nap mint nap lyukak s..
25 Feb Különleges szerszámok rozsdamentes acél megmunkálásához
Menet - Trend 0 130
A METABO rozsdamentes anyagok megmunkálásához kifejlesztett egy különleges szerszámcsaládot. Ezekkel a szerszámokkal lehetséges olyan minőségben dolgozni, amelyet a rozsdamentes acél megkíván.A..
24 Feb Sarokcsiszoló teszt
Menet - Trend 0 213
Az első benyomásA tesztre kapott gép egy papírdobozos változat volt, de létezik ennek a szerszámnak egy műanyag kofferes verziója is. Első ránézésre a Metabo sarokcsiszolója, olyan, mint ..
Tételek: 1 - 15 / 59 (4 oldal)