Menü
Menü
Kosaram

Nagykereskedésként magánszemélyeket sajnos nem áll módunkban kiszolgálni.

Termékbevezetés

A torziós gumirugókat rezgéscsillapításra használják. Ezek többnyire forgástestekre emlékeztető tömbök, amelyeket gumiból vagy nagyrészt gumiból készítenek és legtöbb esetben csavarokkal rögzítik őket a rezonancia káros hatásai ellen biztosítandó tárgyak közé. Mivel a rögzítőcsavarok gyakran rozsdamentes csavarok, ezért mi, a rozsdamentes csavarok specialistái is érdekeltté váltunk ezek forgalmazásában. Ha Önök is használnak ilyeneket, úgy gondoljuk, könnyebbség lehet, ha ugyanonnan tudják beszerezni ezeket, ahol a rozsdamentes csavarokat is rendelni szokták, ezért egy rövid, de hasznos felmérést szeretnénk lefuttatni a témával kapcsolatban az Ön segítségét kérve.

A felmérésből levont következtetéseinket arra fogjuk felhasználni, hogy eldöntsük, felvegyük-e a választékunkba ezeket a rezgéscsillapító gumirugókat és, ha igen, mi módon fogjunk hozzá a bevezetésükhöz.

Rezgéscsillapítás

A felmérés rövid, és az alábbi gombra kattintva érhető el. Ha részt vesz a felmérésünkben, akkor garantáljuk, hogy az első 3 rendelését a legjutányosabb, bevezető árainkon fogjuk teljesíteni a rendelés nagyságától függetlenül.