Menü
Menü
Kosaram

NONOX világ - NONOX

Dodanya
Dodanya
Mire való a dodanya, vagy más néven szegecsanya?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis
rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges előfúrás meghatározásához
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges
előfúrás meghatározásához
15 dec. NONOX világ – 2021.12.
Menet - Trend Kft. 1 741
..
12 júl. Rozsdamentes csavarok összerágódása
Menet - Trend Kft. 0 896
NEM anyaghiba! NEM korrózió okozza! NEM gyakori jelenség, de előfordulhat! A rozsdamentes és saválló acél egyik jellemző tulajdonsága a menetek „összerágódása” a felhasználás során. Ez nem tév..
03 márc. NONOX sodronyszerelvények
Menet - Trend Kft. 0 1076
NONOX sodronyszerelvények Ebben a cikkünkben a NONOX sodronyszerelvények választékát segítünk áttekinteni azoknak, akik úgy döntenek, szerkezeti, vagy díszítő építészeti elemként sodronyokat s..
15 febr. Hogyan védekezzünk a rozsda ellen?
Menet - Trend Kft. 0 1660
Definíció szerint a korrózió fémeknek és ötvözeteiknek elektrokémiai folyamat révén bekövetkező pusztulása, melynek során a fém egy nem fémes elemmel vegyületet alkot. A latin eredetű corrosus szó..
14 febr. Korrózióálló ötvözetek
Menet - Trend Kft. 0 731
Az iparban leggyakrabban használt fém: a vas. A színtiszta vas tulajdonságai nem a legjobbak, mivel lágy, kis szilárdságú. Ezzel szemben rugalmas, szívós anyag, jól alakítható, forgácsolható, jó vil..
10 febr. Vér a gangon
Menet - Trend Kft. 0 159
A langyos, kora nyári éjszakában nyikorgás és csapódás ritmikusan ismétlődő hangja tördeli pengeéles szilánkokra a bérház csendjét. Bentről, a szobából meg-meghördülő, ziháló emberi lélegzetvétel ha..
30 jan. NONOX teraszcsavar (DIN 7505 A típusú süllyesztett fejű torx teraszcsavar)
Menet - Trend Kft. 0 418
Manapság divatos a fából készült teraszburkolat. Ez nem véletlen. A faburkolat természetes, melegséget sugároz, ugyanakkor strapabíró és dekoratív, ideális a medence körüli járófelület, vagy kert..
29 jan. Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges előfúrás meghatározásához
Menet - Trend Kft. 0 1472
Az előfúrás mértéke elsősorban a csavar átmérőjétől függ. Értelemszerűen az előfúrás átmérője mindig a csavar magátmérője és a névleges átmérő közé esik. További tényezők, amik az előfúrás mérté..
28 jan. Önfúró bi-metál*, NONOX lemezcsavar, vékony lemezekhez
Menet - Trend Kft. 1 310
Fúrás, menetkialakítás és rögzítés egy lépésben rozsdamentes lemezcsavarral, akár rozsdamentes lemezhez is! Nem véletlenül közkedveltek a bi-metál NONOX lemezcsavarok, amikkel egyszerűen és erős..
27 jan. Bi-metál*, önfúró, NONOX lemezcsavarok
Menet - Trend Kft. 0 356
Acél vagy alumínium-profilok és szendvicspanelek, acél-, vagy alumínium-szerkezetekre történő szereléséhez Ezekkel a csavarokkal előfúrás nélkül szerelhet, így az időráfordítás, jelentősen csökk..
15 jan. NONOX világ – 2020.12.
Menet - Trend Kft. 0 245
..
14 jan. A speciális NONOX teraszcsavar bizonyított!
Menet - Trend Kft. 0 373
Fa padló fektetésével, javításával, parkettacsiszolással, lakkozással és hasonlókkal foglalkozom. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem. Megszokott dolog, hogy, amikor hajópadlót fekt..
12 jan. Betonhoz betoncsavar
Menet - Trend Kft. 0 1788
A ’90-es évek elején, valahol Európában úgy hozta a sors, hogy egy kreatív szakembernek eszébe jutott, “milyen jó lenne, ha betonba is olyan egyszerű lenne behajtani a csavart, mint fába!” Ha nem ke..
20 márc. Fához facsavar
Menet - Trend Kft. 0 182
Ha már mindenki fejleszt, automatizál, hatékonyságot növel, tegyük ezt mi is közösen! Most egy olyan termékcsaládot mutatunk be Önnek, amivel sokkal könnyebbé és gyorsabbá teheti a szerelést a faipa..
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)