Menü
Kosaram

NONOX világ - Csavar

Dodanya
Dodanya
Mire való a dodanya, vagy más néven szegecsanya?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis
rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges előfúrás meghatározásához
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges
előfúrás meghatározásához
14 Jul 20 pont, amit be kell tartani az ausztenites (rozsdamentes és saválló) csavarok összerágódásának megelőzéséhez
Menet - Trend 0 446
A rozsdamentes csavarok összerágódását nem anyaghiba okozza, hanem mechanikus rendellenességek és/vagy a szerelési technológia be nem tartása. Hogy mi is ez a technológia azt itt pontokba szedv..
13 Jul Hogyan kerülhetjük el a rozsdamentes acél kötőelemek összerágódását
Menet - Trend 0 333
Rozsdamentes acél csavarkötések esetén az érdes felületek összerágódása még ma is okozhat nekünk problémákat. Nem ritkán feltételezik a jelenségről, hogy korrózió okozza, ezzel szemben, többnyire má..
20 Feb Rozsdamenetes munkadarabok felületkezelése
Menet - Trend 0 171
Mechanikai, elektrokémiai fényezés, feketítésA rozsdamentes acél esetében a felületkezelések célja nem a korrózióvédelem, hiszen a rozsdamentes acél felületén kialakuló egybefüggő króm-oxid r..
13 Feb Az A2, rozsdamentes és az A4, saválló csavar-alapanyagok korrózióállósága
Menet - Trend 0 582
A korrózióvédelem témakörében beszélhetünk passzív (pl. védőbevonatok), ill. aktív (korrózióálló alapanyagok) korrózió védelemről.Az ausztenites rozsdamentes acélok, úgy, mint az A2 és A..
11 Feb Napkollektorok, napelemek felszerelése a gyári szerelőkeret kiváltásával
Menet - Trend 0 83
Ha nem szeretnénk, hogy a napkollektor legyen a tető gyenge pontja, akkor olyan rögzítési technikát kell választani, amely megfelel az alábbi követelményeknek:Ellenálljon az időjárás viszo..
04 Feb Biztonsági Csavarok
Menet - Trend 0 366
Lopás és vandálbiztos kötőelemekAz Ember megalkotta a csavart, és vele együtt a problémát, mert amit az Isten összeköt, az Ember sokszor még azt is szétválasztja. Nos, a csavart és az anyát épp..
03 Feb Viharálló cseréprögzítés „bádogos” csavarral Egyszerű, biztonságos és olcsó megoldás
Menet - Trend 0 327
Mit tehet a szél a tetővel?A szél szívóhatása függ a tető magasságától és a tető hajlásszögétől. A tetőhajlásszög csökkenésével és a magasság növekedésével a szél szívóhatása növekszik, ereje e..
02 Feb Különleges csavarfejek I.
Menet - Trend 0 348
A csavarok tartják össze az ember alkotta világ java részét. A csavarozás előnye más rögzítésekkel szemben, hogy könnyen szerelhető és utólag könnyen visszabontható. A csavarok sokféleségét a fel..
31 Jan Milyen csavarokat vigyek a Holdra?
Menet - Trend 0 48
Vajon mi emberek találtuk fel a csavarokat először a Világegyetemben?Az, hogy léteznek-e számunkra ismeretlen civilizációk a Világmindenségben, számomra nem kérdéses, ugyanis az élet nem anyag,..
30 Jan NONOX teraszcsavar (DIN 7505 A típusú süllyesztett fejű torx teraszcsavar)
Menet - Trend 0 155
Manapság divatos a fából készült teraszburkolat. Ez nem véletlen. A faburkolat természetes, melegséget sugároz, ugyanakkor strapabíró és dekoratív, ideális a medence körüli járófelület, vagy kert..
29 Jan Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges előfúrás meghatározásához
Menet - Trend 0 657
Az előfúrás mértéke elsősorban a csavar átmérőjétől függ. Értelemszerűen az előfúrás átmérője mindig a csavar magátmérője és a névleges átmérő közé esik.További tényezők, amik az előfúrás mérté..
28 Jan Önfúró bi-metál*, NONOX lemezcsavar, vékony lemezekhez
Menet - Trend 0 144
Fúrás, menetkialakítás és rögzítés egy lépésben rozsdamentes lemezcsavarral, akár rozsdamentes lemezhez is!Nem véletlenül közkedveltek a bi-metál NONOX lemezcsavarok, amikkel egyszerűen és erős..
27 Jan Bi-metál*, önfúró, NONOX lemezcsavarok
Menet - Trend 0 146
Acél vagy alumínium-profilok és szendvicspanelek, acél-, vagy alumínium-szerkezetekre történő szereléséhezEzekkel a csavarokkal előfúrás nélkül szerelhet, így az időráfordítás, jelentősen csökk..
23 Jan Ez a csavar derékban kicsit bő…
Menet - Trend 0 50
Biztosan szembesült már azzal, hogy a konfekció méret nem jó mindenkire. Ha például öltönyt szeretne venni, de a nadrág kicsit bő, akkor egyszerűen a méretére igazítják.De mi a helyzet, ha a sz..
22 Jan Alapcsavarok
Menet - Trend 0 121
Beütőékes dűbel Elsősorban betonban történő rögzítésre szolgál a belsőmenetes, beütőkéses dűbel. A dűbelben egy ék található, amely egy célszerszámmal beütve beszorul ..
Tételek: 1 - 15 / 19 (2 oldal)