HŰTÉS- ÉS KLÍMATECHNIKA

Minek vesződni a csavarozgatással? Csatlakozás egyetlen mozdulattal!

A WEH® széles termékválasztékot kínál hűtőberendezések biztonságos és hatékony töltésére, tesztelésére és lefejtésére. Néhány alkalmazási példa:

  • Gépjármű légkondicionáló töltése és lefejtése
  • CO2 vagy egyéb hűtőközeg, pld. R410A, töltése
  • Külső menetes- vagy maradéknyomású szeleppel felszerelt palack töltése
  • „Schrader” szelephez
  • Közvetlen csatlakozás egyenes csővéghez

WEH® gyorscsatlakozók hűtőközeg biztonságos és hatékony töltésére és lefejtésére.

A WEH® a gyorscsatlakozók teljes skáláját kínálja a hűtő-, fűtő rendszereket, hőcserélőket és klímaberendezéseket gyártó- és szervizelő cégeknek. A termékválaszték tartalmaz csatlakozókat hűtőközeg töltésére és lefejtésére, üzemi- és szivárgástesztelésre, nyomáspróbázásra, stb. Forgócsatlakozók, visszacsapó szelepek és a felhasználói igények szerint megtervezett csatlakozók egészítik ki a WEH® termékpalettát. A WEH® TW111 típusú csatlakozót például speciálisan hűtő- és klíma berendezések töltésére – és karbantartására tervezték. Összehasonlítva a Hagyományos csavarmenetes csatlakozáshoz, a WEH® gyorscsatlakozó használata esetén kb. 99 %-kal kevesebb hűtőközeg szökik a szabadba.

Takarítson meg pénzt és időt!

Óvja a környezetet a káros gázoktól!

Védje Önmagát a fagysérüléstől!

A nemzetközi gépjármű-, hidraulika- és gépipar régi beszállítójaként a WEH szakemberei számtalan alkalmazási területre terveznek és gyártanak korszerű csatlakozó megoldásokat. A biztonságos- és egyszerű kezelés, a minőségi gyártás hagyománya, stb. mind hozzájárul a WEH® termékek felhasználói elégedettségéhez.

Bővebb információ: www.gyorscsatlakozok.hu