METABO Kalapácsfúró

Nézzünk például egy kalapácsfúrót. Aki félévente egyszer fúr két lyukat egy új polcnak, annak évekig kitart egy egyszerű, olcsó, “no name” fúrószár is. De mit használjon, aki nap mint nap lyukak százait fúrja, mert például homlokzati szigetelést, vagy díszburkolatot készít főállásban?

A Metabo tartozékokat profik számára fejlesztették, tökéletes anyagokból, precíz kivitelezéssel.

A Metabo HM kapalácsfúró SDS-Plus befogású, „Pro 4 Premium” 4 éllel:

  • Hosszú élettartam (betonvasba ütközésnél is) az egy részes, teljes egészében keményfém acél testbe ágyazott, egy darabból készült éleknek köszönhetően
  • Kerek furatok a speciális geometriájú fejformának köszönhetően
  • Precíz felfúrás a központozó hegy által
  • Optimális fúrópor elszállítás a nagy térfogatú spirálgeometriának köszönhetően
  • Törésbiztos a kiváló minőségű speciális acél alapanyag és  -felületkezelés segítségével

A Metabo többi tartozéka, a bitfejektől kezdve a dugókulcsokon és lapos fafúrókon át a csigafúrókig ugyan ilyen átgondolt, minőségi, és precíz szerszám, melyek a profik minden igényét kielégítik.

A bit fejek színkódokkal vannak ellátva, ami rendkívül megkönnyíti a megkülönböztetésüket. Rossz fényviszonyok között, esetleg poros védőszemüvegben is sokkal könnyebb a megfelelő toldalék kiválasztása. Ezzel értékes perceket spórolhat meg naponta, amelyek egy év alatt napokban mérhetők.

A tartozék készleteket pedig gondosan kidolgozott, robusztus dobozokban kapjuk, melyek mindegyike ablakkal van ellátva, így kinyitás nélkül megtudhatjuk, melyik dobozban mi van. Nincs fölösleges nyitogatás, keresgélés.

Ha most azon töri a fejét, vajon mennyiért lehet hozzájutni a profi tartozékokhoz, akkor elárulom, hogy a Metabo 86 részes tartozék készlete mindössze 11.990 Ft. Ha pedig szeretné ezt a készletet 990 Ft-ért megkaparintani, akkor kattintson a linkre, és megtudhatja, hogyan teheti meg: Matricagyűjtés